Aankomsttijden

Controles aankomst

  1. Via de borden 'Aankomst' en 'Uitgang' komt u bij de paspoortcontrole.
  2. Na de paspoortcontrole komt u bij de bagagebanden op de begane grond.
  3. Wanneer u uw bagage opgehaald hebt komt u bij de douane terecht.
  4. Als u niets aan te geven heeft kunt u verder lopen naar buiten.

Schengenlanden
Indien u uit een Schengenland komt hoeft u niet uw paspoort te laten zien. U kunt dan rechtsreeks uw bagage ophalen. Wel loopt u nog langs de douane om eventueel iets aan te geven.


Let op: Wanneer u met Martinair vanuit een Schengenland vliegt, dan arriveert u veelal in aankomsthal 3. U dient dan wel via de paspoortcontrole naar buiten te gaan. Als u dat niet wilt kunt u het grondpersoneel van Martinair inlichten. Zij vervoeren u dan met de bus naar aankomsthal 1 waar u niet uw paspoort hoeft te laten zien.

Lowcostticketfinder.nl - Brussel

De Reisspecialisten

De Reisspecialist.nl is tot stand gekomen op basis van reisverhalen/ ervaringen van meer dan 190 eigen reisadviseurs. Samen kennen ze een groot deel van de wereld! Deze kennis en ervaringen willen we graag met u delen, of het nu gaat om landen, steden, groepsreizen of zakenreizen, u kunt zelf kiezen.

Vliegticketspecialist

Vliegticketspecialist.nl is een simpele maar zeer gebruiksvriendelijke website, ideaal voor het zoeken & boeken van goedkope vliegtickets.
Ook voor voordelige autohuur & hotels kunt u terecht bij vliegticketspecialist.nl!

Vliegticketspecialist.nl is onderdeel van een van de grootste reisorganisaties van Nederland. En dus kunt vertrouwd boeken onder garantie van SGR, PATA, IATA en ASTA. Indien u vragen heeft staat een van onze 50 reisspecialisten u graag te woord.
Vliegticketspecialist.nl biedt klanten snel en gemakkelijk de mogelijkheid om voordelige vliegtickets te boeken door middel van een prijsvergelijking onder alle luchtvaartmaatschappijen wereldwijd. De tarieven die wij kunnen aanbieden liggen vaak onder de markttarieven. Dit komt omdat wij een onafhankelijk agentschap zijn dat door jarenlange ervaring een zeer scherp inkoopbeleid heeft.

Low cost zoek en boek machine

Wegolo.com is een uniek partnerprogramma en de enige website voor zowel prijs/vergelijk en boekingen op low cost airlines.
Vanuit heel Europa is Wegolo.com actief met ruim 75 low cost airlines.
Vergroot uw vlucht- c.q. reisopties met alternatieve luchthavens, door de zoekoptie te gebruiken vanuit een regio/land en in 3 stappen heeft u de goedkoopste ticket geboekt.
Wegolo.com toont uitsluitend vluchten op basis van beschikbaarheid en alle prijzen zijn reeds inclusief de luchthavenbelastingen en andere verplichte toeslagen.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren